torsdag 17 september 2015

Oktober-December 2015 alla astrologiska tecken

Detta kommer för dig i Oktober-Desember månad....läs under ditt astrologiska tecken:-)


VÄDUREN

Kärleken för dig i relation
Du blir så uppvaktad som du önskar på olika sätt, via möten och kommunikation. Du känner att du nu kommit i rätt famn.Solen lyser på er båda:-)

Kärleken för dig som är singel
Du avstår tvåsamheten denna månad med då du prioriterar annat....du trivs med dig själv och att umgås med dina vänner.-)

Arbetet
Du är trygg i ditt arbete och kommer förnya dina arbetsuppgifter...  Du klättrar på karriärstegen och en löneförhöjning kommer i detta.

Ekonomin
Även om lönen höjs så råder stjärnorna att hålla i pengarna som kommer in...kan komma oförutsedda utgifter som kan ha med hemmet att göra.



OXEN

Kärleken för dig i relation
Det ser ut som ni börjar om från början...lägger gammalt bakom er och rensar luften på ett förnuftigt och sansat sätt. Ni plockar fram gamla minnen och återupplever dessa på ett trevligt sätt.

Kärleken för dig som är singel
Det ser ut som det kan komma in en ny partner i ditt liv via kommunikation...ni bestämmer er för ett möte på ett traditionellt sätt..

Arbetet
Du trivs med ditt arbete och dina arbetskamrater även om det kan vara mycket periodvis...Du är trygg där du är och söker ingen förändring.

Ekonomin
Kanske inte lönen räcker till allt du önskar men istället ser det ut som du får det du önskar i gåva:-)



TVILLINGEN

Kärlek för dig i relation
Ni piggar upp er relation med nytt...en planerad kort resa ser nu ut att bli av och får er relation att blomma upp igen.

Kärlek för dig som är singel
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..... och det ser ut som du får vänta ett tag till. I slutet på året ser det ljusare ut och kärleken närmar sig.

Arbetet
Du är omtyckt på din arbetsplats och löser problem på ett professionellt sätt....Det ser också ut som du kommer kunna arbeta hemifrån.

Ekonomi
Ekonomiskt har du det bra och kan lägga pengar på nöjen utan att det påverkar ekonomin nämnvärt... I slutet på året kommer en extra slant.



KRÄFTAN

Kärleken för dig i relation
Du ser din partner med nya ögon...du blir nykär. Kanske anledningen är ett nytt barn?

Kärleken för dig som är singel
Du har stora förväntningar och förhoppningar om en relation...kanske du även drömmer om en speciell partner...Stjärnorna råder dig att släppa alla förhoppningar och låta det bli som det kommer.

Arbetet
Viss omorganisation ser ut att ske vilket leder till mycket trevliga arbetsuppgifter för dig.... Du blir rikligt belönad för det du presterar.

Ekonomin
Stjärnorna säger "håll i pengarna" oförutsedda utgifter kan komma.



LEJONET

Kärleken för dig i relation
Du känner dig trygg i din relation och det ser ut som ni skapar något tillsammans...kanske bostadsförändringar? Gammalt groll kan dyka upp igen, men det löser ni snabbt då kärleken er emellan är trygg och varm.

Kärleken för dig som är singel
En ny intressant person kommer in i ditt liv och du blir så uppvaktad:-) Detta kan leda till en stadigvarande relation:-)

Arbetet
En tillfällig arbetsresa ser ut att bli möjlig som i sin tur leder till nya intressanta erbjudanden...det går spikrakt upp för dig i karriären:-)

Ekonomin
Ekonomiskt är det som det är...inga förändringar.



JUNGFRUN
Kärleken för dig som är i relation
Det ser ut som tiden inte räcker till för att umgås och uppmärksamma varandra...stjärnorna råder dig att släppa på kraven och se de små stunderna med kärleksfulla ögon på din partner:-)

Kärlek för dig som är singel
Det ser ut som du är "gift" med ditt arbete :-) du tänker inte på en relation alls just för tillfället utan trivs i din nuvarande situation.

Arbetet
Du ser ut att trivas bra även om det finns "jobbiga" perioder varje månaden...I slutet på året kommer glada överraskningar och nya erbjudanden/kontrakt till dig.

Ekonomin
Pengar är något du spenderar väl på ditt välbefinnande och det gör du rätt i:-) Ser ut som en extra mindre utgift kommer i slutet på året....men det berör inte jul och nyårsekonomin.



VÅGEN

Kärleken för dig i relation
Du söker friheten i relationen, vilket kan skapa lite oreda hos er, men i slutet på året ser det ordnat och tryggt ut.

Kärlek för dig som är singel
Oktober och November ser det inte så ljust ut för kärleken, men December månad bjuder på mycket kärlek och en ny relation är på gång:-)

Arbetet
Det ligger tur och lycka blandat med en viss oro...vad det än är kommer rutiner och framgångar för dig i dina arbetsuppgifter och ett positivt meddelande om ditt arbete.

Ekonomi
Du känner att du får in så du klarar dig och även en extra slant ser ut att komma.



SKORPIONEN

Kärleken för dig i en relation
Trygga uppvaktningar ser ut att backa lite...men efter ett samtal blommar kärleken igen.

Kärleken för dig som är singel
Någon du har i tankarna ser ut att besvara dina känslor....lite oro kan komma pågrund av frånvaro som dock är befogad av mycket arbete,

Arbetet
En trevlig firmafest ser ut att bli av med en kort resa inblandad... Det går riktigt bra för dig i arbetet och blir uppskattad för vad du presterat.

Ekonomin
Tur med pengar ser det ut att bli för dig på olika sätt, men i slutet på året bör du hålla igen då en oförutsedd utgift kan komma.



SKYTTEN

Kärleken för dig i en relation
Hos dig blomstrar kärleken....ni satsar på att "pimpa" hemmet. Bebis på väg? :-)

Kärleken för dig som är singel
Du fortsätter ditt singel liv året ut....du träffar någon men det "klickar" inte till ordentligt mellan er.

Arbetet
Det ser tufft ut på din arbetsplats...mycket extra jobb som senare på året rättas till det normala igen.

Ekonomin
Du lägger ner en hel del pengar på nöjen och det har du råd med...pengar har du att lägga på det du önskar.



STENBOCKEN

Kärleken för dig i en relation
Lite upp och ner...svartsjuketendenser skapar oro, men ser ut att ordna upp sig till det bästa.

Kärleken för dig som är singel
Du ger din kärlek åt de dina i din familj men blir också flitigt uppvaktad på en kortare resa. Du tar allt med ro och känner dig bekväm i din singelroll och trivs med det för närvarande.

Arbetet
Här trivs du som fisken i vattnet....du är omtyckt och uppskattad på din arbetsplats och ger allt du kan och får ännu mer tillbaka.

Ekonomi
Något kostar mer än du tänkt dig..och i slutet på året har du den buffert du önskar...nya pengar är på väg in.



VATTUMANNEN

Kärleken för dig i en relation
Ett kort uppehåll ser ut att bli mellan dig och din partner pågrund av en kort resa
som i sin tur leder till ett uppvaknande för varandra. Ni finner varandra på nytt:-)

Kärleken för dig som är singel
Det ser ut som det kan komma in en intressant person in i ditt liv, men du tar allt med ro och låter det bli i vänskapens tecken.

Arbetet
Något du avslutat kommer tillbaka....avtal/kontrakt/erbjudanden som ger bra avkastning kommer och fortsätter året ut.

Ekonomin
Solen lyser på din ekonomi... samtidigt som en större summa ska ut kommer nya pengar in.



FISKARNA

Kärleken för dig i relation
Ja, kanske relationen inte är som du önskar just nu, men ser ut att blomma upp igen vid årsskiftet.

Kärleken för dig som är singel
Du känner dig nöjd och trygg precis som du har det nu....ingen speciell tar plats i ditt hjärta då du väntar tålmodigt på att den rätta ska dyka upp i ditt liv.

Arbetet
Du känner glädje i dina arbetsuppgifter även om lönen inte är som du önskar, men med din entusiasm kan du förhandla dig till en bättre lön i sinom tid.

Ekonomin
Du har så mycket du behöver för att kunna leva det liv du önskar för tillfället och har även råd att lägga en slant på ditt boende.


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar