lördag 16 september 2017

Lördagens spåkort horoskop tarot 16/9-2017

Hej fina du denna Lördag!

I dag börjas det med att fullfölja det du påbörjat...när du gör så kommer nya möjligheter under tidens gång. Du har kraften och modet att ta steget fullt ut. Saker och ting har redan satts igång utan din vetskap som är till din fördel.
Du är framgångsrik i ditt och har samtidigt ett analytiskt tänk som du har stora nytta av nu...risken här är att du glömmer bort dig själv i denna intensiva tid, så skriv in i din agenda "vila" mellan passen.
Du har tur i kärleken...för dig i singellivet kan du nu träffa din blivande på ett okonventionellt sätt. Han/hon kommer in i ditt liv på ett sätt du ej räknat med eller när det passar dig minst:-) För dig i relation så stärks den av lyckosamma plötsliga händelser.
Avslutningen på dagens kort är att många nära anhöriga på andra sidan står samlade och säger i kör..."Jag älskar dig, förlåt"

Önskar dig det bästa:-)

                                                              STINAS TAROTLINJE
                                                           Stina                 Didriane

I dag är min "Stinas" spålinje öppen mellan kl 11.00-15.00
Önskar du vägledning i kärleken, arbetet, ekonomin, boendet, tidigare liv eller annat som hör livet till är du varmt välkommen att ringa mig på 09391147106
Kostnad: 16.90 kr/min

Medium, djurkommunikatör Didriane har öppet mellan kl 12.00-15-00 samt 18.00-22.00
Har du funderingar över vad som kommer i ditt i kärlek, ekonomi, arbete, vem den osynlige gästen är eller undrar du över vad ditt djur tänker och hur den mår?
Då är du varmt välkommen att ringa Didriane på 09391147105
Kostnad: 16.90 kr/min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar