onsdag 13 september 2017

Onsdagens spåkort horoskop tarot 13/9-2017

Hej fina du denna Onsdag!

I dag säger korten att du besitter all den makt och styrka att förverkliga dina mål...Yin och yang är i fullständig harmoni nu och du utstrålar lugn, vänlighet, kunskap samt pålitlighet. Du är den klippa många söker sig till nu för goda råd i sitt. Andra i din omgivning känner förtroende för dig. Du sitter på din tron trygg och säker i ditt. Du är i harmoni med dig själv.
Samtidigt säger korten att du också som singel nu är redo att gå in i tvåsamhet och chanserna är stora att det är din tvillingsjäl som kommer in i ditt liv. Relationer som redan är, tryggas allt mer nu.
Gamla rädslor som varit en tung börda för dig, är nu förbi. Dessa erfarenheter har stärkt dig som person och fått dig till en visare medmänniska.
Korten avslutar med att du går din väg med en så liten kappsäck som möjligt till nya äventyr:-)

Önskar dig det bästa:-)


                                                            STINAS TAROTLINJE
                                                            Stina                  Didriane

Idag är min Stinas spålinje öppen mellan kl 11.00-14.30
Har du funderingar runt kärlek, ekonomi, arbete, boende eller annat som hör livet till? Då är du välkommen att ringa mig på 09391147106
Kostnad: 16.90 kr/min

Medium djurkommunikatör Didiriane har sin linje öppen mellan 15.00-17.00 samt 18.00-22.00
Funderar du över vad som kommer för din framtid, vem den osynlige gästen är i ditt hem, vad nära och kära från andevärlden har att säga dig, vad dina djur tänker och mår? Då är du varmt välkommen at ringa Didriane på 09391147105
Kostnad: 16.90 kr/min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar