fredag 10 november 2017

Fredag den 10/11 spåkort horoskop tarot

Hej på dig fina du denna Fredag!

Korten börjar med en välkomnande ledighet...och det ser ut som du utnyttjar denna tid till det du önskar mest just nu. Det kan vara en efterlängtad utlandsresa som du åker på eller planerar att göra, också en kortare resa, med eller till en nära person eller så finner du en kär vän under denna ledighet som kan komma att betyda mycket för dig i ditt framtida liv. Hemmet ditt får också kärlek av dig...det pimpas och står i:-)
Kärleken den blomstrar, kanske mest till de närmaste som också smittar av sig på allt annat runt om kring dig. Du mår gott. Du ser ut att ha en kär person i dina tankar som du har en eller haft bra kontakt med...det ser ut som du tänker mycket på vad som sagts och inte sagts er emellan. Du ser ut att gå in i en ny fas med någon du känner (kan vara den du har i dina tankar)eller så är det en helt ny bekantskap.
Korten pratar också om att dina små som barn/djur nu har extra andligt beskydd.
Stora pengar ser ut att komma nu på olika sätt...det kan vara ett banklån, försäkringspengar, arv eller gåva, försäljning som kan ha med bostad/lokal att göra.
Korten avslutar med att din väg blir bara ljusare och lättare:-)


                                                            STINAS TAROTLINJE
                                                               Stina               Didriane

I dag är min Stinas spålinje öppen mellan kl 12.00-15.00 samt 17.00-22.00
Önskar du vägledning i ditt, kärleken, arbetet, ekonomin, boendet eller annat som berör dig? Då är du varmt välkommen att ringa mig på 09391147106
Jag siar dig medialt med de traditionella korten (kartomanti) som verktyg, max 2 år fram i tiden.
Kostnad: 16.90 kr/min (Du betalar via din kommande telefaktura)
                                   
Medium Didriane (diplomerad tarotläggare odh djurkommunikatör) har i dag flexibla tider fram till 15.00. Därefter  fast tid mellan kl 15.00- 22.00.
Har du funderingar i vad som är omkring dig, vad som kommer i det du befinner dig i, hur saker och ting kommer utvecklas, ditt djurs mående och vilja? Då är du varmt välkommen att ringa Dirdiane på 09391147105
Kostnad: 16.90 kr/min (du betalar via din kommande telefaktura)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar