måndag 6 november 2017

Måndagens spåkort horoskop tarot 6/11-2017

Hej på dig fina du denna Måndag!

I dag börjar dom med att det du bestämmer dig för blir över förväntan...det som varit tungt, lämnar dig nu. Detta gör att du kan se på din situation på ett nytt sätt. Tänk på att vara dig själv i det du beslutar, så blir det bäst för alla.
Det ser ut att komma in en ny person in i ditt liv som blir väldigt intensivt...denna relation går fort framåt samt uppfyller det du önskat dig i en relation. Glöm bara inte bort dig själv i relationen, säger korten:-)
Korten pratar också om att trösthandla medans du väntar på det du önskar ska komma till dig...korten råder dig i detta att söka inåt i dig själv istället, för du har förmågan att kunna manifestera det du helst vill ha in i ditt liv.
Korten avslutar med att tillitsfullt vänta dig det bästa, för dina önskningar kommer inom den närmaste framtiden att förverkligas:-)

Önskar dig det bästa:-)


                                                               STINAS TAROTLINJE
                                                                 Stina              Didriane

Idag är min Stinas spålinje öppen mellan kl 11.00-14.30 samt 18.00-22.00
Önskar du vägledning i körlek, arbete, ekonomi, boende eller annat som hör ditt liv till? Då är du varmt välkommen att ringa mig på 09391147106
Kostnad: 16.90 kr/min

Medium Djurkommunikatör Didriane har i dag öppet mellan kl 12.00-14,30
funderar du över vad som kommer i ditt du är i, vad ditt djur tänker och hur den mår, vem den osynlige gästen är, få meddelande från nära och kära från andevärlden? Då är du varmt välkommen att ringa Didriane på 09391147105
Kostnad: 16.90 kr/min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar